Posted on Mar 5, 2018

Forever Home Design

Judith and Danny loved the character of their old home but the details had become tired and worn. The back of the house was a series of disjointed, disconnected room. The laundry had the best view of the yard. For the house to become their forever home it needed towork for their growing family.

So Ruth refreshed the existing elements they loved and reconfigured the back to create an open series of connected rooms where they now spend most of their time. "It feels like living in a resort."

Judith and Danny love how their family and friends congregate around the new central kitchen. They can connect to everyone in the living room, deck, yard and pool. Judith can even wake in the morning and walk out to have breakfast on the deck. The front living room has become a favourite place for her to work, greet guests or curl up with a book.
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.